Rulada de carne - Retete Culinare

Rulada de carne


Iti trebuie:
  • 1 kg carne porc
  • 3 castraveti murati
  • 4 oua fierte
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml vin alb sec
  • 200 ml supa de carne
  • crengute de rozmarin
  • 1 foaie de dafin
  • piper boabe.
Pregatesti asa:
  1. Feliezi carnea, o bati usor cu ciocanul de snitele pentru a o subtia si netezi, avand grija sa nu se rupa.
  2. Felia de carne trebuie sa fie dreptunghiulara.
  3. Asezi pe mijlocul bucatii de carne castravetii murati taiati pe lungime, oua fierte si cate o crenguta de rozmarin si rulezi cat mai strans.
  4. Legi cu ata si asezi rulada intr-o tava cu ulei si cu ceapa, taiata felii subtiri.
  5. Lasi sa se prajeasca cateva minute, apoi adaugi vinul, supa de carne, foaia de dafin si boabe de piper.
  6. Acoperi tava si lasi sa fiarba inabusit, la cuptor, la foc potrivit, circa doua ore.
  7. Cu 20 de minute inainte de a fi gata, descoperi tava pentru a se rumeni frumos deasupra.
  8. Separat, poti prepara o garnitura de orez, pe care o servesti cu rulada taiata felii, decorata cu crengute de rozmarin.
Rulada de carne

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada de carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada de carne - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.