Patratele cu nuci - Retete Culinare

Patratele cu nuci


Pentru blat iti trebuie:
  • 6 albusuri
  • 1 cana zahar
  • 250 g nuca
  • 1 esenta de rom
  • 3 linguri faina
Pentru crema iti trebuie:
  • 1 kg branza de vaci
  • 1 cana zahar
  • 6 galbenusuri
  • 1 pachet unt
  • 1 esenta portocale
  • 100 ml lapte
Pentru glazura iti trebuie:
  • 50 ml smantana dulce
  • 300 g ciocolata.
Pregatesti asa:
  1. Bati albusurile spuma tare, adaugi zaharul si bati in continuare pana se topeste.
  2. Pui nuca macinata, esenta de rom, faina si amesteci foarte usor cu o lingura de jos in sus.
  3. Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata, o introduci la cuptor pentru 20-30 de minute pana se rumeneste, dupa care dai la racit.
  4. Amesteci galbenusurile cu laptele, zaharul si esenta de portocale.
  5. Asezi pe baie de aburi si amesteci continuu pana devine ca o smantana mai groasa.
  6. Dai deoparte si o lasi la racit.
  7. Mixezi branza, adaugi crema de galbenusuri, untul si omogenizezi foarte bine.
  8. Smantana dulce o pui in bain-marie impreuna cu ciocolata taiata bucati mici.
  9. Peste blat torni crema de branza, o intinzi si pui glazura de ciocolata.
  10. Nivelezi si dai prajitura la rece doua ore, inainte sa o servesti.
Patratele cu nuci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Patratele cu nuci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Patratele cu nuci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.