Coronita cu piscoturi - Retete Culinare

Coronita cu piscoturi


Iti trebuie:
  • 400 g piscoturi de sampanie
  • 400 g fructe de padure congelate
  • 6 galbenusuri
  • 6 linguri zahar
  • 200 ml lapte
  • 3 plicuri gelatina
  • 500 ml frisca batuta
Pentru glazura iti trebuie:
  • 2 albusuri
  • 100 g zahar.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci gelatina in putina apa si o dizolvi pe foc.
  2. Pui galbenusurile, sase linguri de zahar si laptele intr-o craticioara pe foc potrivit si amesteci continuu pana se omogenizeaza totul.
  3. La sfarsit adaugi gelatina si iei de pe foc.
  4. Dupa ce s-a racit crema, amesteci frisca batuta si jumatate din fructele congelate, pe care le-ai pasat inainte.
  5. Pui crema la frigider jumatate de ora.
  6. Asezi piscoturi pe fundul si marginile unei forme rotunde de tort .
  7. Torni crema, o nivelezi si presezi putin.
  8. Deasupra pui restul de fructe decongelate si scurse bine.
  9. Dai la rece cel putin o ora.
  10. Bati albusurile spuma tare cu zaharul pe baie de aburi, adaugi putina apa si continui sa amesteci pana ce obtii o compozitie omogena, insa nu prea tare.
  11. Indepartezi marginile formei si torni cu grija glazura peste piscoturi.
Coronita cu piscoturi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Coronita cu piscoturi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Coronita cu piscoturi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.