Inimioare cu ciocolata alba - Retete Culinare

Inimioare cu ciocolata alba


Pentru blat iti trebuie:
  • 6 oua
  • 5 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
Pentru crema iti trebuie:
  • 3 oua
  • 80 g faina
  • 150 g zahar
  • 2 cani lapte
  • 25 g unt
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 2 linguri cacao
  • 1 esenta de rom
Pentru ornat iti trebuie:
  • 250 g ciocolata alba de menaj
  • colorant alimentar rosu
  • 2 linguri ulei
  • 400 ml frisca vegetala.
Pregatesti asa:
  1. Bati albusurile spuma cu un praf de sare si zaharul.
  2. Adaugi pe rand galbenusurile si faina amestecata cu cacaoa in ploaie.
  3. La sfarsit pui praful de copt stins in putina zeama de lamaie.
  4. Pui compozitia la cuptor, intr-o tava dreptunghiulara, pentru 25-30 de minute.
  5. Amesteci ouale cu zaharul, zaharul vanilat, cacaoa, faina si laptele cald.
  6. Omogenizezi si fierbi totul la foc mic, amestecand energic, ca sa nu se faca cocoloase.
  7. La sfarsit pui si esenta de rom.
  8. Dai crema de pe foc si lasi sa se mai raceasca.
  9. Amesteci crema cu untul topit la temperatura camerei.
  10. Din blat tai inimioare cu ajutorul unor forme speciale, care pot fi folosite si pe post de tavi.
  11. Pui bucatile de blat astfel formate in forme, adaugi crema racita si dai totul la frigider.
  12. Topesti ciocolata alba cu ulei, adaugi putin colorant si dai la rece.
  13. Cu o lingura, formezi fulgi de ciocolata, cu care ornezi prajiturile, nu inainte de a le fi decorat cu frisca.
Inimioare cu ciocolata alba

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Inimioare cu ciocolata alba "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Inimioare cu ciocolata alba - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.