Desert cu inimioare de capsuni - Retete Culinare

Desert cu inimioare de capsuni


Iti trebuie:
  • 350 g capsuni congelate
  • 1 plic gelatina
  • 40 g zahar
  • 500 g ciocolata alba de menaj
  • 400 ml frisca lichida
  • 500 g mascarpone
  • 1 foaie blat de tort.
Pregatesti asa:
  1. Decongelezi capsunile, pastrezi cateva pentru decor, le pasezi pe restul si pui gelatina la inmuiat in apa rece.
  2. Incalzesti piureul de capsuni, adaugi zaharul, pui gelatina si mai lasi pana se dizolva aceasta.
  3. Torni compozitia intr-un vas de metal in forma de cupola si dai la congelator.
  4. Topesti ciocolata, rupta in bucati la bain-marie.  
  5. Adaugi frisca si amesteci bine timp de 10 minute.
  6. Iei vasul de pe foc, pui mascarpone si amesteci pana se omogenizeaza.
  7. Asezi inelul formei de tort in jurul blatului, rastorni jeleul pe mijloc si torni deasupra crema racita putin.
  8. Decorezi cu capsuni si cu ciocolata alba rasa cu cutitul.
Desert cu inimioare de capsuni

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert cu inimioare de capsuni "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Desert cu inimioare de capsuni - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.