Musaca de cartofi - Retete Culinare

Musaca de cartofi


Iti trebuie:
  • 2 kg cartofi
  • 1 kg carne de vita sau de porc
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
  • 3 oua
  • 50 g cascaval
  • verdeata tocata
  • 1 cutie rosii decojite sau un pahar de bulion
  • ulei.
Pregatesti asa:
  1. Toci ceapa si o pui intr-o cratita cu untul ca sa se inmoaie, fara sa se rumeneasca.
  2. Carnea o toci, o pui peste ceapa si amesteci bine.
  3. Acoperi cu un capac si lasi sa fiarba, la foc mic, in zeama lasata de carne.
  4. Cand zeama a scazut, mai lasi pe foc, amestecand pana se rumeneste usor, apoi dai vasul deoparte.
  5. Dupa ce s-a racit, condimentezi cu sare si piper, adaugi o parte din verdeata si un ou crud.
  6. Separat, cureti cartofii de coaja, ii tai felii rotunde mai groase si le prajesti in ulei.
  7. Asezi in tava cartofii prajiti si bine scursi de ulei, alternand straturile de cartofi cu cele de carne.
  8. La final trebuie sa fie un strat de cartofi.
  9. Asezi rosiile decojite sau bulionul si introduci tava la cuptor.
  10. Cand musacaua este coapta, razi cascavalul, bati ouale ramase, le torni deasupra si mai lasi cinci minute in cuptor.
  11. Dupa ce scoti tava din cuptor, o decorezi cu restul de verdeata.
Musaca de cartofi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca de cartofi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Musaca de cartofi" Musaca de cartofi - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Bby Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale Romanesti Fara nota
Pai si cate minute o las la cuptor ? Cum imi dau seama cand gata ? si ce verdeata ?? gen leustean, patrunjel ???

 
petrica Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota Maxima Fara nota
foarte buna a esit excelenta




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.