Placinta cu ciuperci - Retete Culinare

Placinta cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 500 ml lapte batut
  • 200 g branza de vaci
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 2 oua
  • 250 g faina
  • 500 g sunca presata
  • 1 ceapa
  • 1 conserva de ciuperci
  • patrunjel verde
  • ulei
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa, o tai marunt si, o calesti in putin ulei.
  2. Adaugi sunca taiata cubulete si, cand s-a prajit putin, pui ciupercile scurse de apa.
  3. Amesteci si lasi inca 10 minute.
  4. La final, adaugi patrunjelul tocat, sare si piper, dupa gust.
  5. Intr-un bol, amesteci bine cu mixerul branza de vaci, ouale, jumatate din cantitatea de lapte batut si sare dupa gust.
  6. Pui faina amestecand bine cu mixerul ca sa nu se formeze cocoloase.
  7. In laptele ramas adaugi bicarbonatul de sodiu, omogenizezi bine si torni in aluat.
  8. Amesteci din nou.
  9. Trebuie sa fie de consistenta unei smantani mai fluide.
  10. Intr-o tigaie de teflon incinsa cu doua lingurite de ulei, torni un polonic de aluat si, cand a inceput sa se coaca, pui umplutura in mijloc, indoi aluatul cu o paleta de teflon sau lemn in semicerc si prajesti la foc mic.
Placinta cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.