Conopida gratinata - Retete Culinare

Conopida gratinata


Iti trebuie:
  • 1 conopida potrivita
  • 25 g unt
  • 2 linguri cu pesmet
  • patrunjel.
Pentru sos iti trebuie:
  • 45 g unt
  • 45 g faina
  • 300 ml lapte
  • 1 lingurita cu mustar fin
  • 150 g cascaval ras
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Desfaci conopida in buchetele mai mari si o oparesti in apa cu sare.
  2. Ungi un vas termorezistent cu unt si il tapetezi cu pesmet, apoi asezi buchetelele de conopida scurse bine.
  3. Pentru sos, topesti untul intr-o craticioara.
  4. Adaugi faina si amesteci energic pentru a se desface cocoloasele.
  5. Torni treptat laptele, sare dupa gust si lasi pe foc sa dea in cateva clocote.
  6. Incorporezi mustarul si cascavalul ras.
  7. Torni totul peste conopida si lasi la cuptor 25-30 de minute.
  8. Servesti cu patrunjel tocat fin.
Conopida gratinata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Conopida gratinata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Conopida gratinata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.