Pulpa de porc impanata - Retete Culinare

Pulpa de porc impanata


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa porc
  • 2 rosii
  • 150 g kaizer sau slanina proaspata
  • 150 g branza
  • 150 g iaurt
  • 2 linguri mustar
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Faci un sos din mustar, iaurt, usturoiul zdrobit, piper si sare.
  2. Pulpa o tai felii, dar nu pana jos.
  3. Pui pe masa de lucru o folie de aluminiu, asezi pulpa cu taieturile in sus si o ungi bine cu sosul de mustar. A
  4. sezi in fiecare taietura cate doua felii de rosie, o felie de branza si una de kaizer sau de slanina.
  5. Infasori bine in fo lia de aluminiu si introduci in cuptorul bine incins circa 45 de minute.
  6. Desfaci usor folia in partea de sus si mai lasi 20-30 de minute, ca sa se rumeneasca.
  7. O servesti cu piure sau cu garnitura de legume.
Pulpa de porc impanata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de porc impanata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


3 Raspunsuri la "Pulpa de porc impanata" Pulpa de porc impanata - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
vergiliu Nota: Retete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota Maxima Fara nota
Deliciaosa .

 
Ana Nota: Retete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota Maxima Fara nota
super

 
marian Nota: Retete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota Maxima Fara nota
super




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro