Desert sarlota - Retete Culinare

Desert sarlota


Pentru blat iti trebuie:
  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina.
Pentru sarlota iti trebuie:
  • 8 oua
  • 4 plicuri gelatina alba
  • 4 linguri faina
  • 1 litru lapte
  • 16 linguri cu zahar
  • 2 linguri cacao
  • 400 ml frisca lichida
  • esenta de rom si de vanilie.
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala pui galbenusurile, 4 linguri cu zahar, faina, gelatina si laptele.
  2. Asezi oala pe foc mic, amesteci pana se ingroasa amestecand continuu, dar fara sa fiarba.
  3. Iei oala de pe foc, o introduci intr-un vas cu apa rece si amesteci pana se raceste.
  4. Bati frisca si o dai la rece, dupa care bati albusurile cu restul de zahar si amesteci totul.
  5. Pastrezi putina frisca.
  6. Imparti compozitia in doua.
  7. Intr-una pui cacaoa si romul, iar in cealalta vanilia.
  8. Faci blatul si il dai la cuptor 15-20 minute.
  9. Dupa ce s-a racit, asezi straturi alternative din compozitia de sarlota.
  10. Decorezi cu frisca sau dupa dorinta si o dai la rece.
Desert sarlota

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert sarlota "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Desert sarlota" Desert sarlota - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
dumitru mirela Nota: Retete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi Fara nota
Intrebare;nu i cam putina gelatina pentru cantitatile de mai sus?In rest pare buna

 
c0rinaelena Nota: Retete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi Fara nota
e f buna
problema este ca nu sa intarit destul
trebuie mai multa gelatina




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.