Specialitate nemteasca - Retete Culinare

Specialitate nemteasca


Pentru aluat iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 1/2 pahar zahar pudra
  • 2 oua
  • 1/2 pahar lapte
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 1/2 pachet margarina
  • 1 esenta de vanilie
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 kg branza de vaci
  • 1/2 pachet margarina
  • 200 g smantana
  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 budinca de vanilie
  • 1 ou pentru uns.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci  ingredientele  si  framanti un aluat omogen.
  2. Ungi cu unt o forma de tort cu marginile detasabile si o tapetezi cu faina.
  3. Trei sferturi din aluat il asezi in forma, iar din restul faci suluri subtiri, pe care le vei aseza pe crema de branza.
  4. Omogenizezi branza cu smantana, margarina, zaharul, galbenusurile si budinca de vanilie.
  5. Bati albusurile spuma si le incorporezi usor in branza.
  6. Torni crema in forma, asezi sulurile de aluat si introduci la cuptor pentru 45 de minute, la foc mic.
  7. Dupa 20 de minute, o ungi cu ou batut.
  8. Lasi sa se raceasca in forma, deoarece daca este calda risti sa se rupa.
Specialitate nemteasca


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Specialitate nemteasca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Specialitate nemteasca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.