Pasca din aluat fraged - Retete Culinare

Pasca din aluat fraged


Pentru aluat iti trebuie:
  • 200 g zahar pudra
  • 3 galbenusuri
  • 1 praf de sare
  • 150 g margarina
  • 400 g faina
  • 1 varf cutit praf de copt
  • 100 ml lapte
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 200 g zahar
  • 500 g branza de vaci
  • 8 oua
  • 4 linguri gris
  • 200 g stafide
  • 50 ml rom
  • 250 g crema mascarpone.
Pregatesti asa:
  1. Freci galbenusurile cu sarea, zaharul si adaugi toata faina amestecata cu praful de copt.
  2. Amesteci cu varful degetelor pana se obtine un aluat nisipos.
  3. Pui margarina moale, laptele si framanti pana se omogenizeaza.
  4. Asezi aluatul intr-o forma cu diametrul de 25 cm unsa si tapetata, imbracand si peretii.
  5. Separi albusurile de galbenusuri si le bati spuma.
  6. Omogenizezi branza cu zaharul, grisul si crema mascarpone.
  7. Adaugi stafidele care au fost stropite cu rom, galbenusurile si amesteci bine.
  8. Incorporezi albusurile incet, amestecand cu o lingura de jos in sus.
  9. Torni crema in forma, nivelezi si o introduci in cuptor pentru 50 de minute.
  10. O lasi la racit cateva ore pentru a se intari branza, dupa care o scoti si o pudrezi cu zahar.
Pasca din aluat fraged


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasca din aluat fraged "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasca din aluat fraged - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.