Minipascute cu stafide - Retete Culinare

Minipascute cu stafide


Pentru aluat iti trebuie:
  • 1 kg faina
  • 4 galbenusuri
  • 250 g zahar
  • 60 g drojdie proaspata
  • 750 ml lapte
  • 150 ml ulei
  • coaja de la o lamaie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de sare.
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 500 g branza de vaci
  • 200 g zahar
  • 100 g stafide
  • 1 esenta vanilie
  • 2 oua.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci drojdia cu doua linguri de zahar, 250 ml lapte si o cana cu faina si lasi la dospit 30 de minute.
  2. Intr-un vas pui restul de faina, adaugi maiaua, galbenusurile batute bine cu un praf de sare si zaharul.
  3. Pui laptele caldut, coaja de lamaie, zaharul vanilat, uleiul si framanti un aluat mai tare, pe care il lasi la dospit pana isi dubleaza volumul.
  4. Branza o amesteci cu zaharul, ouale batute, stafidele si esenta.
  5. Opresti putin aluat, iar restul il intinzi in foaie de 0,50 cm.
  6. Tai patrate si asezi pe fiecare branza.
  7. Unesti capetele si le modelezi.
  8. Pe fiecare faci o cruce din aluat.
  9. Le asezi pe o tava unsa cu ulei si coci circa 50 de minute la foc mic.
  10. Le scoti si cat sunt calde le ungi cu sirop din zahar si apa.
Minipascute cu stafide

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Minipascute cu stafide "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Minipascute cu stafide - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.