Floare aromata - Retete Culinare

Floare aromata


Iti trebuie:
  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 4 oua
  • 500 g faina
  • 1 praf de sare
  • 1 plic praf de copt
  • 125 ml lapte
  • pesmet pentru tapetat
  • coaja rasa de la o portocala.
Pregatesti asa:
  1. Bati spuma untul cu zaharul, esenta, coaja de portocala si sarea pana se topeste zaharul.
  2. Adaugi pe rand galbenusurile.
  3. Amesteci faina cu praful de copt si adaugi in compozitie alternativ cate o lingura de faina si o lingura de lapte.
  4. Amesteci pana se omogenizeaza compozitia.
  5. Bati albusurile spuma si le incorporezi in aluat amestecand usor cu o lingura de lemn de jos in sus.
  6. Torni aluatul int-o forma cu gaura la mijloc, si tapetata cu pesmet.
  7. Coci in cuptorul bine incins, la foc mic, circa o ora, apoi il scoti si il lasi sa se raceasca 10 minute forma.
  8. Desprinzi cu grija de marginile formei si il rastorni.
  9. II pudrezi cu zahar sau cu nuca de cocos.
Floare aromata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Floare aromata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Floare aromata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.