Tarta cu mure - Retete Culinare

Tarta cu mure


Pentru aluat iti trebuie:
  • 250 g faina
  • 50 g alune macinate
  • 50 g zahar pudra
  • 125 gunt
  • 1 ou
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 5 foi gelatina
  • 50 ml lapte
  • 250 ml smantana
  • 250 ml frisca lichida
  • 100 g zahar
  • 300 g mure.
Pregatesti asa:
  1. Framanti aluatul, opresti putin, iar restul il intinzi in foaie si o asezi in forma unsa si tapetata.
  2. Din aluatul pastrat faci floricele, pe care le coci.
  3. Pui o foaie de copt peste aluat si presari boabe de porumb.
  4. Coci in cuptor circa 10-15 minute, apoi scoti hartia si lasi aluatul pana se rumeneste.
  5. Pui gelatina la inmuiat si o dizolvi.
  6. Amesteci frisca cu laptele fierbinte, adaugi gelatina si bati bine.
  7. Amesteci smantana cu zaharul, gelatina, frisca si murele.
  8. Torni compozitia peste blat si lasi la rece.
  9. Deasupra pui floricelele din aluat.
Tarta cu mure

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu mure "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu mure - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.