Ciorba de praz cu afumaturi - Retete Culinare

Ciorba de praz cu afumaturi


Iti trebuie:
  • 1 kg de praz
  • 300 g costita afumata
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 100 g fidea
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura patrunjel
  • leustean uscat
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 cana zeama de varza
  • sare
  • 1 lingura untura.
Pregatesti asa:
  1. Cureti prazul, il toci marunt, tai bucatele si costita afumata si le pui la prajit in untura incinsa.
  2. Cureti apoi morcovii si pastarnacul, le dai pe razatoarea mare, le adaugi peste costita, le calesti cateva minute impreuna, stingi cu 3 l de apa si  lasi sa fiarba.
  3. Pui intre timp la fiert zeama de varza, intr-o alta oala.
  4. Intr-o cratita rumenesti faina, stingi cu sucul de rosii si o adaugi in oala o data cu fideaua, cand a fiert zarzavatul.
  5. Mai lasi sa dea intr-un clocot, apoi torni zeama de varza, potrivesti gustul de sare, presari verdeata tocata si dai oala deoparte.
Portii: 5-6 portii
Pregatire: 60 minute

Ciorba de praz cu afumaturi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de praz cu afumaturi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de praz cu afumaturi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.