Sufleu cu piure si kaizer - Retete Culinare

Sufleu cu piure si kaizer


Iti trebuie:
  • 1 varza acra mica
  • 1 ceapa
  • 6-7 cartofi potriviti
  • 1 foaie de dafin
  • 3 linguri unt (sau margarina)
  • 1/2 pahar lapte
  • 150 g kaizer
  • 3 linguri smantana
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper
  • untura.
Pregatesti asa:
  1. Speli varza bine, cureti ceapa, le tai marunt si le pui sa se caleasca in untura incinsa.
  2. Adaugi apoi o ceasca de apa fierbinte si foaia de dafin si lasi sa fiarba la foc mic timp de o ora.
  3. Intre timp, cureti cartofii, ii tai in sferturi, ii fierbi, apoi faci un piure cu margarina si laptele caldut.
  4. Cand e gata, potrivesti de sare.
  5. Tai kaizerul felii subtiri, il rumenesti putin in untura si cand toate sunt gata asezi intr-o cratita un rand de varza, unul de piure, altul de kaizer si, la urma, inca unul de varza.
  6. Amesteci smantana cu galbenusul, potrivesti de sare si piper, torni sosul peste varza si dai sufleul la cuptor pentru 25-30 de minute.
Sufleu cu piure si kaizer

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufleu cu piure si kaizer "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sufleu cu piure si kaizer - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.