Budinca de lapte - Retete Culinare

Budinca de lapte


Iti trebuie:
  • 2-3 linguri faina
  • 4-5 linguri lapte
  • 100 g unt
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar tos
  • 1 cana stafide
  • 50 g zahar pudra cu gust de vanilie
  • 2 linguri cacao.
Pregatesti asa:
  1. Topesti  untul  intr-o craticioara, adaugi faina, amesteci, pui si laptele si fierbi sosul cateva minute.
  2. Intre timp, bati albusurile spuma cu zaharul tos.
  3. Adaugi in sos mai intai galbenusurile, apoi albusurile si stafidele si amesteci cu grija, numai de sus in jos.
  4. Torni compozitia intr-o forma mai inalta unsa cu unt si tapetata cu faina si o dai la cuptor pentru 1 ora si 10 minute, la foc potrivit.
  5. Dupa ce scoti budinca din cuptor, o lasi sa se raceasca si prepari siropul in felul urmator: amesteci zaharul pudra cu 2-3 linguri de apa si cacaoa, il dai intr-un clocot cat sa se topeasca zaharul si sa fiarba cacaoa, il lasi sa se raceasca, apoi ornezi budinca.
Portii: 3-4 portii
Pregatire: 1 ora si 30 minute

Budinca de lapte

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de lapte "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


3 Raspunsuri la "Budinca de lapte" Budinca de lapte - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
MADALINA Nota: Retete de Budinci Dulci - Nota MaximaRetete de Budinci Dulci - Nota MaximaRetete de Budinci Dulci - Nota MaximaRetete de Budinci Dulci - Nota MaximaRetete de Budinci Dulci - Nota Maxima Fara nota
DELICIOASA!!!!!!!!!

 
andreea Nota: Retete de Budinci Dulci - Nota MaximaRetete de Budinci Dulci - Nota MaximaRetete de Budinci Dulci - Nota MaximaRetete de Budinci Dulci - Nota MaximaRetete de Budinci Dulci - Nota Maxima Fara nota
delicioasa rau

 
andreea Nota: Retete de Budinci Dulci - Nota MaximaRetete de Budinci Dulci - Nota MaximaRetete de Budinci Dulci - Nota MaximaRetete de Budinci DulciRetete de Budinci Dulci Fara nota
buna




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.