Ciorba de dovlecei - Retete Culinare

Ciorba de dovlecei


Iti trebuie:
  • 2 dovlecei de la congelator sau din conserva
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri de orez
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 cana I suc de rosii
  • 1 cana bors
  • leustean uscat
  • sare
  • 2 linguri ulei.
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa, morcovul, telina si pastarnacul, le tai marunt si le pui la fiert in apa cu sare si putin ulei.
  2. Intre timp, lasi orezul la inmuiat in apa calda si cand au fiert toate legumele il adaugi in oala, o data cu dovleceii decongelati si sucul de rosii.
  3. Cand sunt fierte toate pui patrunjelul si leusteanul tocate fin si borsul fiert in prealabil.
Ciorba de dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de dovlecei  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.