Paine umpluta cu ciuperci - Retete Culinare

Paine umpluta cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 franzela de 500 g
  • 300-400 ml supa de legume
  • 150 g ciuperci uscate
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 200 g cascaval
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 ardei rosii sau 1 lingurita de boia dulce
  • 80 g margarina
  • piper
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Incalzesti supa de legume si lasi ciupercile la inmuiat.
  2. Dupa 3 ore, tai franzela in jumatate, pe lungime si scoti miezul cu grija, folosind o lingura.
  3. Scurgi ciupercile, iar in supa ramasa, inmoi miezul de paine.
  4. Cureti ceapa si ardeii si le tai in cubulete.
  5. Topesti intr-o cratita 50 g margarina.
  6. Inabusi in margarina ciupercile scurse impreuna cu ceapa si ardeii.
  7. Razi mare cascavalul.
  8. Iei legumele de pe foc, presari ceapa verde si patrunjelul fin tocate, miezul de paine bine stors si cascavalul ras.
  9. Presari sare si piper dupa gust si omogenizezi amestecul cu legume.
  10. Umpli jumatatile de franzela cu acest amestec, le asezi intr-o tava unsa cu 10 g margarina si coci painea la foc mediu, in cuptorul cald, pentru 20 de minute.
  11. Cand scoti preparatul din cuptor, asezi deasupra cateva felii de margarina
Paine umpluta cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paine umpluta cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paine umpluta cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.