Ciorba de perisoare cu mazare uscata - Retete Culinare

Ciorba de perisoare cu mazare uscata


Iti trebuie:
  • 500 g mazare uscata
  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri gris
  • 1 legatura leustean
  • 200 ml bors
  • sare 
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Pui mazarea sa se inmoaie in apa calduta, de seara pana dimineata.
  2. Inlocuiesti apa si fierbi boabele timp de 30 de minute, la foc mic, schimband apa de cel putin 2 ori.
  3. Intre timp, cureti morcovul, pastarnacul si ardeiul si le pui la fiert in 2 litri de apa usor sarata.
  4. Pentru perisoare, amesteci carnea tocata cu grisul, oul, ceapa taiata marunt, sare si piper dupa gust.
  5. Omogenizezi compozitia si formezi perisoare marunte, pe care le pui la fiert in supa de legume.
  6. Cand perisoarele au fiert, adaugi mazarea scursa si borsul, in prealabil fiert.
Ciorba de perisoare cu mazare uscata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de perisoare cu mazare uscata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de perisoare cu mazare uscata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.