Supa de linte si carnati polonezi - Retete Culinare

Supa de linte si carnati polonezi


Iti trebuie:
  • 250 g linte
  • 300 g carnati polonezi
  • 2 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 400 g rosii din conserva
  • 1 foaie de dafin
  • 1 l supa de vita
  • piper
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Daca folosesti linte verde, o pui la inmuiat cu 3 ore inainte, apoi o fierbi timp de 30 de minute, impreuna cu foaia de dafin.
  2. Daca intrebuintezi  linte rosie, o fierbi 20 de minute, fara sa o inmoi.
  3. Tai carnatii in rondele, pe care le rumenesti pe ambele parti, in uleiul incins.
  4. Le scoti pe un servetel absorbant.
  5. Cureti morcovii, telina, ceapa si usturoiul.
  6. Le speli si le tai dupa preferinta, intr-o oala de 2 litri, torni 1 lingura din uleiul ramas de la carnati si calesti putin radacinoasele si ceapa.
  7. Stingi cu supa de vita si continui fierberea timp de 15 minute.
  8. Adaugi in supa rosiile impreuna cu sucul in care au fost conservate, usturoiul zdrobit, lintea scursa si carnatii.
  9. Dupa cateva clocote, sarezi si condimentezi supa dupa gust.
  10. Dupa ce ai stins focul, presari patrunjelul tocat marunt.
  11. Servesti supa impreuna cu batoane de paine cu susan.
Supa de linte si carnati polonezi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa de linte si carnati polonezi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa de linte si carnati polonezi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.