Supa de naut - Retete Culinare

Supa de naut


Iti trebuie:
  • 150 g naut
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1 sfecla
  • 300 g rosii
  • 800 ml supa de legume
  • 30 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 ardei iute
  • paine prajita.
Pregatesti asa:
  1. Pui nautul intr-un castron, il acoperi cu apa calda si il lasi la inmuiat 12 ore, in frigider, timp in care schimbi apa cel putin o data.
  2. Fierbi nautul 2 ore la foc mic, in 1 1/2 litri apa.
  3. Strecori supa si scurgi nautul fiert.
  4. Pasezi 1/3 din cantitate.
  5. Decojesti sfecla si rosiile, apoi le tai in cuburi.
  6. Cureti ceapa si usturoiul, le tai marunt si le calesti in ulei, apoi adaugi sfecla, nautul intreg si rosiile.
  7. Stingi cu supa de legume calda si fierbi legumele timp de 20 de minute, in vasul partial acoperit.
  8. La sfarsit, adaugi piureul de naut, ardeiul iute taiat in rondele, sare si piper dupa gust.
  9. Servesti supa impreuna cu felii de paine prajita.
Supa de naut

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa de naut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa de naut - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.