Iahnie de naut cu morcovi - Retete Culinare

Iahnie de naut cu morcovi


Iti trebuie:
  • 400 g naut
  • 300 g rosii taiate in bulion
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • piper macinat
  • cate 1 lingurita rozmarin si boabe de piper
  • 100 g margarina
  • sare
  • 1 legatura patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Pui nautul la inmuiat pentru 12 ore, in frigider.
  2. Schimbi apa si fierbi nautul 1 1/2 h, impreuna cu foile de dafin, boabele de piper, rozmarinul si usturoiul.
  3. Dupa ce nautul a fiert, cureti legumele, apoi le speli si le tai dupa preferinta, inabusi legumele in 75 g margarina, turnand cate putina apa si amestecand.
  4. Dupa 5 minute, adaugi rosiile impreuna cu bulionul in care au fost conservate, nautul scurs si apa cat sa acopere boabele.
  5. Continui fierberea la foc mic, timp de 1/4 ora.
  6. Sarezi si condimentezi iahnia dupa gust, pui deasupra felioare din margarina ramasa si introduci iahnia 1/2 ora in cuptor.
  7. O servesti fierbinte, presarata cu patrunjel sau alta verdeata de sezon.
Iahnie de naut cu morcovi


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Iahnie de naut cu morcovi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


3 Raspunsuri la "Iahnie de naut cu morcovi" Iahnie de naut cu morcovi - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Alex Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale Romanesti Fara nota
fara margarina nu se poate? de ce trebuie sa adaugati un aesemnea produs nesanatos in mancare?

 
Caesar Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale Romanesti Fara nota
pe langa margarina, nu are ce cauta bulionul sau ceva asemanator alaturi de naut. Ii da un gust amar / sarat, nu sunt compatibile deloc. Recomand o rosie sau doua proaspete, atat

 
tania Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota Maxima Fara nota
foarte delicios.mmmmmmm




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.