Sufleu de bob - Retete Culinare

Sufleu de bob


Iti trebuie:
  • 400 g bob
  • 4 oua
  • 1 cana lapte
  • 125 g margarina
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura pesmet
  • piper
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Alegi bobul, il speli si il pui la inmuiat de seara.
  2. A doua zi, il fierbi timp de 2 ore, in apa usor sarata, schimband apa de doua ori, la interval de 20 de minute.
  3. Scurgi bobul fiert si il pasezi folosind blenderul.
  4. Separat pregatesti un sos alb.
  5. Topesti intr-o cratita, la foc mic, 100 g margarina.
  6. Presari faina si amesteci rapid.
  7. Torni treptat laptele si amesteci energic, pentru a nu se forma cocoloase.
  8. Amesteci piureul de bob cu sosul racit, galbenusurile, sare si piper dupa gust.
  9. Bati albusurile spuma si le incorporezi usor in amestec.
  10. Ungi o forma cu restul de margarina  si o tapetezi cu pesmet.
  11. Torni compozitia, razi deasupra cascavalul si coci la foc iute 10 minute, apoi la foc mijlociu alte 10-15 minute.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufleu de bob "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sufleu de bob - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.