Mancarica de mazare uscata - Retete Culinare

Mancarica de mazare uscata


Iti trebuie:
  • 250 g mazare uscata
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 3 lingurite chimen
  • 500 g rosii
  • 300 g dovlecei
  • 200 g fasole verde taiata
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 lingurita maghiran
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Pui la inmuiat de seara mazarea uscata.
  2. A doua zi, cureti ceapa si usturoiul.
  3. Toci marunt ceapa, iar usturoiul il zdrobesti.
  4. Calesti ceapa si usturoiul in uleiul incins, amestecand mereu si picurand cate putina apa.
  5. Decojesti rosiile si dovlecelul si le tai in cubulete.
  6. Adaugi in cratita mazarea scursa, dovleceii, rosiile, chimenul si pastaile de fasole.
  7. Stingi cu apa calda cat sa acopere legumele si continui fierberea la foc mic, pentru circa 40 de minute.
  8. La sfarsit, torni pasta de rosii dizolvata in 100 ml apa, presari maghiranul si sarezi  mancarica  dupa gust.
  9. Stingi focul dupa cateva clocote si servesti alaturi de salata favorita.
Mancarica de mazare uscata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de mazare uscata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de mazare uscata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.