Miel cu bob - Retete Culinare

Miel cu bob


Iti trebuie:
  • 500 g cus-cus
  • 500 g pulpa de miel fara os
  • 500 g bob
  • 1 litru supa
  • 1 ceapa
  • 1 legatura plante aromatice
  • 75 ml ulei
  • 1 praf de sofran
  • 20 g unt
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Cu 12 ore inainte de preparare, pui bobul sa se inmoaie.
  2. A doua zi, schimbi apa si il fierbi la foc mic, timp de 4 ore, pana cand se inmoaie.
  3. Cureti ceapa si o tai marunt.
  4. Tai carnea in cubulete si o inabusi cu 50 ml ulei si putina apa, adaugand sofranul si ceapa.
  5. Acoperi vasul si lasi carnea sa fiarba 30 de minute.
  6. Spre sfarsit, adaugi bobul fiert, plantele aromatice, sare si piper dupa gust, pentru ca aromele sa se combine.
  7. Prajesti putin cus-cusul in uleiul ramas si torni treptat supa de carne.
  8. Il fierbi amestecand mereu, ca sa nu se prinda de baza vasului.
  9. Cand a absorbit toata supa, stingi focul, acoperi vasul, pui deasupra felioare de unt si servesti tocanita fierbinte.
Miel cu bob

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Miel cu bob "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Miel cu bob - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.