Vitel cu fasole picanta - Retete Culinare

Vitel cu fasole picanta


Iti trebuie:
  • 300 g fasole rosie
  • 1,2 kg pulpa de vitel
  • 50 ml ulei
  • 5 catei de usturoi
  • 2 ardei grasi (verde si rosu)
  • 1 ceapa
  • 4 rosii
  • 1 lingura chimen
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • 1 cub concentrat de supa de vita
  • 1/2 legatura verdeata
  • piper
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Pui la inmuiat fasolea de seara, in frigider.
  2. A doua zi, o fierbi in 2-3 clocote si scurgi apa.
  3. Tai carnea in cubulete si o calesti 10 minute in ulei, amestecand.
  4. Scoti carnea si, in uleiul ramas, inabusi ceapa, ardeii si usturoiul taiate dupa preferinta.
  5. Decojesti rosiile, le tai in cubulete si le adaugi in oala cu ceapa, impreuna cu pasta de tomate, fasolea, carnea, concentratul de supa si condimentele.
  6. Completezi cu apa cat sa le acopere si continui fierberea la foc mic, pentru 2 1/2 ore, amestecand din cand in cand.
  7. Cand sosul scade, torni apa calda, sarezi, condimentezi si presari portiile cu verdeata.
Vitel cu fasole picanta

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vitel cu fasole picanta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vitel cu fasole picanta - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.