Rinichi cu mazare uscata - Retete Culinare

Rinichi cu mazare uscata


Iti trebuie:
  • 6 rinichi de porc
  • 1 punga (400 g) mazare uscata
  • 50 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • otet
  • 1 legatura patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Inmoi mazarea timp de 30 de minute.
  2. Cureti rinichii de pielite, ii speli in mai multe ape, ii tai in jumatate, pe lungime si ii lasi in apa cu otet.
  3. Dupa 1/2 ora, ii scurgi, ii oparesti si ii inabusi in 30 ml ulei, pana cand se inmoaie.
  4. Cureti ceapa si usturoiul si le toci.
  5. Intr-o alta tigaie, calesti ceapa in uleiul ramas.
  6. Presari faina, amesteci repede si stingi cu 200 ml apa, adaugata treptat.
  7. Sarezi sosul alb obtinut si il condimentezi cu usturoi si piper.
  8. Fierbi mazarea la foc mic, timp de 1 ora.
  9. O asezi intr-un vas termorezistent, iar deasupra asezi rinichii si ii stropesti cu sosul alb.
  10. Introduci preparatul in cuptor pentru 10 minute.
  11. Servesti portiile presarate cu verdeata fin tocata.
Rinichi cu mazare uscata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rinichi cu mazare uscata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rinichi cu mazare uscata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.