Pulpe de pui cu linte si parmezan - Retete Culinare

Pulpe de pui cu linte si parmezan


Iti trebuie:
  • 400 g linte verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1-2 foi de dafin
  • 1 lingurita oregano
  • 4 pulpe de pui
  • 3 linguri ulei
  • 100 g parmezan
  • 4 linguri zeama de lamaie
  • 50 g iaurt
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Pui lintea la inmuiat timp de 5 ore, apoi o scurgi si o fierbi 1/2 ora, la foc mic, in apa usor sarata, impreuna cu oregano si foile de dafin, avand grija ca, la sfarsitul fierberii, boabele sa ramana intregi.
  2. In acest timp, presari pulpele cu piper, boia si putina sare si le inabusi cu uleiul si putina apa, intorcandu-le pe ambele parti, pana se patrund.
  3. Scurgi lintea fiarta, o amesteci cu zeama de lamaie si o asezi intr-un vas termorezistent, uns in prealabil cu putin ulei.
  4. Pui deasupra pulpele de pui si usturoiul, stropindu-le cu sosul ramas de la inabusit.
  5. Razi deasupra parmezanul, acoperi vasul cu o folie de aluminiu si il introduci in cuptorul cald, pentru 30 de minute.
  6. Consumi preparatul imediat, stropit in prealabil cu iaurt, alaturi de muraturi sau salata de sezon preferata.
Pulpe de pui cu linte si parmezan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpe de pui cu linte si parmezan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Pulpe de pui cu linte si parmezan" Pulpe de pui cu linte si parmezan - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
ALECSANDRA Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
felicitari foarte buna reteta




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.