lahnie de fasole cu ciolan afumat - Retete Culinare

lahnie de fasole cu ciolan afumat


Iti trebuie:
  • 500 g fasole
  • 1 ciolan afumat
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 legatura marar
  • 2 foi de dafin
  • 2-3 linguri ulei
  • 3 linguri bulion
  • cimbru
  • piper boabe
  • boia
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Inmoi fasolea in apa rece, pentru 8 ore.
  2. A doua zi, o fierbi in apa curata, timp de 1 1/2 ore, la foc mic, schimband apa inca o data.
  3. Cureti legumele si le speli, apoi le tai marunt, indepartezi osul ciolanului si tai carnea in cuburi.
  4. Calesti putin ciolanul in ulei, apoi adaugi pe rand ceapa, morcovul si pastarnacul.
  5. Torni putina apa si continui sa le inabusi impreuna pana se inmoaie radacinoasele.
  6. Scurgi fasolea si o adaugi in cratita impreuna cu foile de dafin, boabe de piper, cimbru, boia si sare dupa gust.
  7. Torni apa cat sa acopere ingredientele si continui fierberea la foc mic, pentru 10 minute.
  8. Torni bulionul dizolvat in apa calda, sarezi iahnia dupa gust si o lasi sa dea in cateva clocote.
lahnie de fasole cu ciolan afumat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : lahnie de fasole cu ciolan afumat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii lahnie de fasole cu ciolan afumat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.