Ardei umpluti cu fasole - Retete Culinare

Ardei umpluti cu fasole


Iti trebuie:
  • 10 ardei grasi
  • 400 g fasole boabe
  • 4 cepe
  • 4 linguri faina
  • 5 linguri ulei
  • 1 lingura boia dulce
  • cate 1 legatura patrunjel si frunze de telina
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita tarhon uscat
  • 1 rosie
  • 15 g margarina
  • cate 1 lingurita zahar si zeama de lamaie
  • piper
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Alegi fasolea si o pui la inmuiat timp de 8 ore.
  2. A doua zi, o fierbi pana se inmoie boabele, schimband apa de doua ori in timpul fierberii.
  3. Cureti cu grija ardeii de cotoare si seminte, apoi ii speli.
  4. Cureti ceapa, o toci si o calesti in 3 linguri de ulei.
  5. In uleiul ramas, calesti putin usturoiul taiat in felioare.
  6. Presari faina, stingi cu apa si amesteci pana cand obtii un sos omogen.
  7. Amesteci sosul alb cu ceapa, verdeata tocata marunt, fasolea fiarta si scursa, sare si piper dupa gust.
  8. Cu acest amestec umpli ardeii si ii asezi intr-o cratita cu putina apa.
  9. Presari deasupra tarhonul si introduci vasul in cuptor pentru 1/2 ora.
  10. La sfarsit, pui deasupra feliile de rosii.
  11. Din margarina topita, zahar, zeama de lamaie si patrunjelul tocat marunt si putina zeama de la fiert fasolea, prepari un sos pe care il torni peste ardei inainte de a-i servi.
Ardei umpluti cu fasole

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei umpluti cu fasole "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei umpluti cu fasole - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.