Supa cu fasole si costita afumata - Retete Culinare

Supa cu fasole si costita afumata


Iti trebuie:
  • 500 g fasole alba, cu bobul mare
  • 200 g costita de porc
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 crenguta tarhon
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
  • 150-200 ml suc de rosii
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Pui fasolea la inmuiat cu o seara inainte de preparare.
  2. A doua zi, schimbi apa si fierbi boabele in cateva clocote, apoi inlocuiesti din nou apa cu 2 litri de apa fierbinte si continui fierberea la foc mic, pentru 1 1/2 ore.
  3. Indepartezi periodic spuma care se formeaza la fierbere.
  4. Cand boabele de fasole sunt aproape fierte, cureti si speli zarzavaturile.
  5. Dai pe razatoarea mare doi morcovi, iar pe al treilea il tai in rondele.
  6. Tai ceapa marunt, iar telina si radacina de patrunjel in cubulete.
  7. Le pui la fiert impreuna cu fasolea, pentru 15 minute.
  8. Intre timp, tai costita in felii subtiri.
  9. Le adaugi in supa dupa ce le-ai calit, intr-o tigaie fara ulei.
  10. La sfarsit, torni in supa sucul de rosii, sarezi dupa gust, pui crenguta de tarhon si lasi supa sa mai clocoteasca de cateva ori.
  11. Stingi focul, presari frunzele de leustean tocate si acoperi oala cu un capac.
  12. Presari fiecare portie cu patrunjel tocat fin.
Supa cu fasole si costita afumata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa cu fasole si costita afumata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa cu fasole si costita afumata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.