Tarte cu fistic si mascarpone - Retete Culinare

Tarte cu fistic si mascarpone


Iti trebuie:
  • 1 pachet (400 g) aluat congelat pentru foietaj
  • 60 gzahar
  • 1 varf scortisoara macinata
  • 1 lamaie
  • 200 g branza dulce
  • 130 g mascarpone
  • 300 g caise deshidratate sau fructe de sezon
  • 2 linguri miere
  • 80 g fistic
  • 50 g margarina.
Pregatesti asa:
  1. Cu 3 ore inainte de preparare, decongelezi aluatul conform indicatiilor de pe ambalaj.
  2. Ungi cu margarina formele pentru tarte.
  3. Tai aluatul in 12  bucati putin mai mari decat forma, cu care tapetezi fiecare forma.
  4. Ca sa nu se bombeze in timpul coacerii, intepi aluatul de pe baza formelor, din loc in loc sau pui  bucati de macaroane lungi de 5-6 cm.
  5. Coci aluatul timp de 15-20 de minute, in cuptorul preincalzit, la foc iute.
  6. Amesteci 1 lingura zahar cu scortisoara.
  7. Scoti tartele din cuptor si indepartezi bucatile de  macaroane.
  8. Presari amestecul peste tartele calde.
  9. Mixezi branza dulce cu mascarpone, zeama de lamaie si restul de zahar.
  10. Umpli tartele reci cu crema si le introduci in frigider pentru o jumatate de ora.
  11. Tai fructele in bucati si le amesteci cu mierea.
  12. Daca folosesti fructe de sezon, le lasi sa se scurga, inainte de a servi tartele, pui deasupra fructele si presari fistic taiat marunt.
Tarte cu fistic si mascarpone

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarte cu fistic si mascarpone "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarte cu fistic si mascarpone - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.