Cornulete fragede cu nuca - Retete Culinare

Cornulete fragede cu nuca


Iti trebuie:
  • 150 g unt
  • 200 g faina
  • 70 g zahar
  • 70 g miez de nuca
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 50 g zahar pudra
Pregatesti asa:
  1. Prajesti putin nucile in cuptor, apoi le macini fin.
  2. Freci spuma untul moale, la temperatura camerei, cu zaharul, pana cand cristalele se dizolva.
  3. Adaugi treptat coaja de lamaie si faina.
  4. Framanti un aluat potrivit de tare, pe care il invelesti in folie si il pastrezi la rece 1 ora.
  5. Pe planseta presarata cu faina, intinzi aluatul in strat de 5-6 mm.
  6. Il portionezi in patrate, pe care le modelezi sub forma de cornuri, cu mainile presarate cu faina.
  7. Le asezi in tava tapetata cu hartie de copt si le coci la foc iute, in cuptorul preincalzit, timp de 10-12 minute.
  8. Calde, le rostogolesti prin zahar pudra amestecat cu zahar vanilinat.
Cornulete fragede cu nuca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornulete fragede cu nuca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Cornulete fragede cu nuca" Cornulete fragede cu nuca - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
ety Nota: Retete de Fursecuri - Nota MaximaRetete de Fursecuri - Nota MaximaRetete de Fursecuri - Nota MaximaRetete de Fursecuri - Nota MaximaRetete de Fursecuri - Nota Maxima Fara nota
foarte buna

 
vio Nota: Retete de Fursecuri - Nota MaximaRetete de Fursecuri - Nota MaximaRetete de Fursecuri - Nota MaximaRetete de Fursecuri - Nota MaximaRetete de Fursecuri - Nota Maxima Fara nota
the best




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro