Baton cu stafide si nuci - Retete Culinare

Baton cu stafide si nuci


Iti trebuie:
  • 1 kg rahat
  • 500 g biscuiti populari
  • 200 ml lapte
  • 250 g miez de nuca
  • 200 g stafide
  • 50 ml rom
  • 100 g margarina
Pregatesti asa:
  1. Inmoi stafidele in rom si apa calduta cat sa le acopere.
  2. Tai rahatul in cubulete, iar nucile marunt, cu un cutit bine ascutit.
  3. Incalzesti laptele si adaugi jumatate din cantitatea de rahat.
  4. Amesteci pana cand rahatul se topeste.
  5. Ambalezi biscuitii intr-o punga si ii zdrobesti cu un sucitor.
  6. Pastrezi 2-3 linguri de biscuiti zdrobiti, iar restul ii adaugi in siropul cu lapte, impreuna cu stafidele scurse si nucile.
  7. Omogenizezi si lasi amestecul sa se raceasca, apoi incorporezi margarina.
  8. Pe un celofan, presari biscuitii ramasi.
  9. Pui deasupra pasta si rulezi cu grija.
  10. Introduci batonul la rece, pentru cel putin 3 ore. Il tai in felii groase de 1 1/2 -2 cm.
Baton cu stafide si nuci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Baton cu stafide si nuci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Baton cu stafide si nuci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.