Bomboane de ciocolata - Retete Culinare

Bomboane de ciocolata


Iti trebuie:
  • 150 ml frisca lichida
  • 250 g ciocolata amaruie
  • 2 lingurite coniac
  • 1 lingurita esenta de vanilie, migdale sau rom
Pentru decorare iti trebuie:
  • 150 g ciocolata amaruie, cu lapte sau alba
  • cate 100 g caju si fistic.
Pregatesti asa:
  1. Incalzesti frisca la foc mic, fara sa o lasi sa clocoteasca.
  2. Stingi focul si adaugi ciocolata rupta in bucati, coniacul si esenta.
  3. Amesteci pana obtii o crema omogena si, dupa ce s-a racit, o bati putin cu telul si o introduci in frigider pentru 1 ora.
  4. Modelezi cate o lingurita de crema sub forma de sfera.
  5. Infigi bomboanele in scobitori si le treci prin ciocolata topita la bain-marie, apoi le rostogolesti prin nuci caju sau fistic macinate mare.
  6. Le asezi pe un gratar, in frigider.
  7. Daca iti ramane ciocolata calda de la glazura, decorezi bomboanele folosind un cornet din hartie de copt.
Bomboane de ciocolata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bomboane de ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Bomboane de ciocolata" Bomboane de ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
cristina b. Nota: Retete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota Maxima Fara nota
multumiri pt reteta. curand voi face aceste bomboane care trebuie sa fie delicioase.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.