Tort cu migdale - Retete Culinare

Tort cu migdale


Pentru blat iti trebuie:                                 
  • 8 oua
  • 150 g zahar pudra
  • 50 g cacao
  • 150 g migdale
  • 1/2 lamaie
  • cate 5 g unt si faina pentru tava.
Pentru crema si decor iti trebuie:
  • 200 g unt
  • 3 oua
  • 200 g zahar pudra
  • 2-3 linguri cacao
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 50 g ciocolata
  • 10 migdale.
Pregatesti asa:
  1. Mixezi galbenusurile cu zaharul.
  2. Incorporezi treptat treptat cacaoa, coaja si zeama de lamaie, migdalele decojite, macinate fin, iar la sfarsit albusurile batute spuma tare.
  3. Torni compozitia in forma de tort unsa si tapetata.
  4. Coci blatul 25 de minute, la foc mijlociu.
  5. Fierbi la bain-marie ouale impreuna cu zaharul si cacaoa, amestecand fara intrerupere, pana se ingroasa.
  6. In untul frecat spuma, incorporezi crema rece si zaharul vanilinat.
  7. Tai blatul rece in doua foi si il umpli cu crema de ciocolata.
  8. Razi deasupra ciocolata si decorezi cu migdale.
Tort cu migdale


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu migdale "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Tort cu migdale" Tort cu migdale - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
andreea Nota: Retete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota Maxima Fara nota
l-am incercat si eu,este foarte bun




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.