Pachetele cu hribi si carne de pui - Retete Culinare

Pachetele cu hribi si carne de pui


Pentru clatite iti trebuie:
  • 100 g faina
  • 250 ml lapte
  • 125 ml apa minerala
  • 3 oua
  • 1 lingura zahar
  • sare
  • 50 g unt pentru copt
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 500 g varza alba
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 200 g carne tocata de pui
  • 100 g porumb din conserva
  • 3 linguri hribi uscati
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura faina
  • 50 ml lapte
  • 150 g iaurt sau smantana degresata
  • chimen
  • piper
  • sare
  • 50 ml ulei.
Pregatesti asa:
  1. Cu 1 zi inainte de preparare, rehidratezi hribii.
  2. A doua zi, scurgi ciupercile, cureti ardeiul, ceapa si varza.
  3. Tai varza si ardeii julien, iar ciupercile si ceapa marunt.
  4. Calesti 10 minute carnea in ulei, apoi adaugi ceapa, ardeiul si varza.
  5. Amesteci ca sa nu se lipeasca de tigaie, iar spre sfarsit pui zaharul, chimenul, boabele de porumb, ciupercile, sare si piper dupa gust.
  6. Torni apa si fierbi acoperit, la foc mic, timp de 20 de minute.
  7. Din faina, lapte si iaurt, faci un sos alb pe care il amesteci cu umplutura.
  8. Intre timp, pregatesti aluatul pentru clatite si coci 6 clatite mari, in tigaia incinsa, unsa cu unt topit.
  9. Umpli clatitele calde si le servesti imediat.
Pachetele cu hribi si carne de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pachetele cu hribi si carne de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pachetele cu hribi si carne de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.