Chiftele din carne de porc si linte - Retete Culinare

Chiftele din carne de porc si linte


Iti trebuie:
  • 700 g carne de porc
  • 200 g linte rosie
  • 2 linguri pesmet
  • 3 oua
  • 2 cepe
  • 5-6 catei de usturoi
  • 2 cartofi mari
  • 1 chifla
  • 150 ml lapte
  • cate 1 legatura marar si patrunjel
  • piper
  • sare
  • 50 g faina
  • 200 ml ulei.
Pregatesti asa:
  1. Faramitezi chifla si o pui la inmuiat in lapte.
  2. Pui la fiert lintea rosie in apa clocotita, pentru 20 de minute, apoi o scurgi.
  3. Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in 2 linguri de ulei.
  4. Decojesti cartofii, ii razi fin si ii scurgi.
  5. Dai carnea si lintea prin masina de tocat.
  6. In pasta obtinuta, incorporezi ceapa calita, ouale, pesmetul, cartofii, chifla stoarsa, verdeata tocata marunt, usturoiul zdrobit, sare si piper dupa gust.
  7. Formezi chiftelute pe care le treci prin faina si le prajesti pe ambele parti in ulei, la foc mediu, apoi le scoti pe servetele.
Chiftele din carne de porc si linte

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele din carne de porc si linte "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele din carne de porc si linte - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.