Pasta de linte si mazare uscata - Retete Culinare

Pasta de linte si mazare uscata


Iti trebuie:
  • 1 kg linte
  • 250 g mazare uscata
  • 2 capatani de usturoi
  • 200 ml ulei de masline
  • 10 boabe de piper
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Alegi lintea, o speli si o pui la inmuiat in apa rece, pentru 2-3 ore.
  2. Procedezi la fel cu mazarea.
  3. Scurgi mazarea si lintea si le pui la fiert in apa clocotita, impreuna cu boabele de piper si usturoiul tocat.
  4. Lasi legumele sa fiarba la foc mic, pana cand boabele se inmoaie si pot fi sfaramate intre degete.
  5. Pasezi boabele scurse printr-o sita, in blender sau le dai prin masina de tocat.
  6. Intr-o cratita emailata, amesteci pasta cu uleiul, sare si piper macinat, dupa gust.
  7. Servesti pasta rece, ca aperitiv, pe felii de paine integrala, cu putin ulei extravirgin de masline deasupra.
Bucatarul te invata:
          Pasta va fi mai fina daca o prepari cu linte rosie.

Pasta de linte si mazare uscata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasta de linte si mazare uscata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasta de linte si mazare uscata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.