Parjoale de soia - Retete Culinare

Parjoale de soia


Iti trebuie:
  • 300 g boabe de soia
  • 1 morcov
  • 2-3 cartofi
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 cepe sau 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 foaie de dafin
  • 3 linguri faina integrala de grau
  • 2-3 linguri linte macinata
  • 2-3 linguri hrisca macinata
  • cate 1 legatura marar si patrunjel
  • 3 galbenusuri
  • 2-3 felii de paine
  • 100 ml lapte
  • 50 g pesmet
  • sare
  • piper
  • 200 ml ulei.
Pregatesti asa:
  1. Alegi soia, o speli si o lasi la inmuiat 6-8 ore, in apa rece.
  2. Inlocuiesti apa si fierbi boabele de soia impreuna cu foaia de dafin si cel putin 1 litru de apa, la foc mic, pentru 3 ore sau in vasul sub presiune, timp de 30 de minute.
  3. Scurgi soia fiarta si o lasi sa se raceasca.
  4. Inmoi in apa lintea, hrisca si faina integrala, pentru o ora.
  5. Pui la inmuiat painea, in lapte.
  6. Cureti legumele si le speli.
  7. Dai prin masina de tocat soia fiarta, morcovul, cartofii, ceapa, usturoiul, verdeata si feliile de paine stoarse, in pasta obtinuta, incorporezi cele trei tipuri de faina inmuiata, galbenusurile, sare si piper dupa gust.
  8. Din aceasta compozitie formezi parjoale pe care le treci prin pesmet sau faina si le prajesti in ulei.
Parjoale de soia

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Parjoale de soia "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Parjoale de soia - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.