Supa dreasa cu pitoance uscate - Retete Culinare

Supa dreasa cu pitoance uscate


Iti trebuie:
  • 200 g pitoance sau alte ciuperci uscate
  • 3 I apa
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura condiment din legume uscate
  • 100 g orez
  • 2 oua
  • 200 g smantana
  • 1-2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • piper
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Cu o zi inainte de preparare, pui ciupercile la inmuiat in apa rece.
  2. A doua zi le scurgi, le tai in fasii inguste si le calesti putin in ulei.
  3. Stingi cu apa fierbinte, in care ai dizolvat condimentul din legume uscate.
  4. Continui sa le fierbi timp de 30 de minute, la foc mic.
  5. Alegi orezul, il speli si il lasi sa se inmoaie in apa.
  6. Cand ciupercile au fiert, adaugi orezul, continuand fierberea pentru 10 minute.
  7. Bati oul cu smantana si usturoiul pisat.
  8. Sarezi si condimentezi supa dupa gust, apoi stingi focul si dregi supa turnand in fir subtire amestecul cu smantana.
  9. Tai marunt patrunjelul si il presari in fiecare portie.
Supa dreasa cu pitoance uscate

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa dreasa cu pitoance uscate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa dreasa cu pitoance uscate - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.