Bors de miel - Retete Culinare

Bors de miel


Iti trebuie:
  • 1 kg coaste de miel (sau oase de miel, gatul si pieptul mielului)
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 500 ml bors fiert separat
  • 3 linguri orez
  • 200 ml smantana
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri ulei sare
  • tarhon sau leustean.
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala pui cele 3 linguri de ulei.
  2. Cureti zarzavatul, il tai cubulete, iar ceapa o tai solzisori.
  3. Pui toate in oala si le lasi la calit timp de 5 minute.
  4. Adaugi carnea spalata si 1 lingurita de sare si mai calesti cam 5 minute.
  5. Adaugi 2 litri de apa si fierbi borsul cam 1 ora la foc mic, acoperit.
  6. Pui orezul spalat si cand a inflorit, torni borsul clocotit cu 1 lingurita de leustean.
  7. Mai lasi sa dea cateva clocote mici, gusti de sare si tragi borsul deoparte.
  8. Freci cele 2 galbenusuri, pui smantana si 2-3 linguri de apa rece.
  9. Amesteci si pui cate 1 polonic de bors peste smantana, rastorni in oala si presari tarhon tinut la otet.
Portii: 6 portii
Pregatire: 130 minute

Bors de miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Bors de miel" Bors de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
MIHAELA Nota: Retete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota Maxima Fara nota
A FOST FOARTE BUNA ,EXCELENTA AM FACUTO DE 3 X PER O SAPTAMINA .




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.