Papricas de miel - Retete Culinare

Papricas de miel


Iti trebuie:
  • 750 g carne de miel
  • 150 g ulei
  • 400 g ceapa
  • 50 g bulion de tomate
  • putina boia dulce
  • 1,5 kg cartofi
  • 1/2 fir de cimbru
  • 1 legatura verdeata
  • piper
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Cureti carnea de miel de pielite, o speli, o tai in bucati, o sarezi si o prajesti in ulei.
  2. Apoi scoti carnea si, in uleiul ramas, calesti ceapa, curatata si taiata marunt.
  3. Stingi apoi cu bulion desfacut in apa.
  4. Pui carnea in acest sos si potrivesti gustul de sare, piper si cimbru.
  5. Cureti cartofii, ii tai cuburi, ii pui in sos si continui fierberea pana cand cartofii sunt fierti.
  6. Servesti papricasul cu verdeata tocata deasupra.
Portii: 3 portii
Pregatire: 115 minute

Papricas de miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Papricas de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Papricas de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.