Arpagic cu miel - Retete Culinare

Arpagic cu miel


Iti trebuie:
  • 1 pulpa de miel
  • 1 lamaie mare
  • 200 g arpagic
  • 1 cutie rosii decojite
  • 1 lingurita boia dulce
  • cateva frunze de tarhon
  • busuioc
  • 4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Speli pulpa de miel, o freci bine cu lamaia si presari putina boia dulce.
  2. Amesteci bine frunzele de tarhon si busuioc, tocate marunt, cu usturoiul zdrobit, sare, piper si circa 6 linguri de ulei de masline.
  3. Asezi pulpa intr-o tava si o stropesti cu amestecul de condimente.
  4. Dai tava la cuptor si o lasi pana se fragezeste carnea.
  5. Din cand in cand stropesti carnea cu sosul format in tava.
  6. Spre final, adaugi arpagicul (curatat) si rosiile zdrobite.
  7. Presari apoi patrunjelul si servesti mancarea cu garnitura de cuscus.
Portii: 6 portii
Pregatire: 160 minute

Arpagic cu miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Arpagic cu miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Arpagic cu miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.