Coroana umpluta cu miel - Retete Culinare

Coroana umpluta cu miel


Pentru aluat iti trebuie:
  • 400 g margarina
  • 2 oua
  • 10 linguri apa
  • 1 kg faina
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 kg carne de miel fara os
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Pentru garnitura iti trebuie:
  • mazare boabe
  • morcovi
  • rosii.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci ingredientele si framanti un aluat potrivit de moale.
  2. Il lasi sa se odihneasca 1/2 ora.
  3. Pentru umplutura, dai carnea prin masina de tocat si o amesteci cu ceapa si usturoiul, tocate marunt.
  4. Din aluat opresti o bucata pentru decor, iar din restul de aluat intinzi o foaie dreptunghiulara, lunga cat circumferinta vasului in care vei coace coroana.
  5. Torni umplutura doar pe centrul foii, apoi rulezi.
  6. Asezi ruloul in vasul de copt si lipesti foarte bine marginile.
  7. Din aluatul oprit, decupezi diferite figurine, inimioare, frunzulite sau orice doresti.
  8. Le lipesti de rulou cu galbenus sau ungi tot ruloul cu galbenus si aplici pur si simplu figurinele.
  9. Dai forma la cuptor si lasi timp de 45 de minute.
  10. Cand s-a copt, pui coroana umpluta cu miel pe un platou rotund, iar in golul din mijloc asezi legume fierte: mazare, morocovi, rosii.
Portii: 8 portii
Pregatire: 90 minute

Coroana umpluta cu miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Coroana umpluta cu miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Coroana umpluta cu miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.