Friptura de miel - Retete Culinare

Friptura de miel


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de miel
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 cepe rosii
  • sare
  • piper
  • boia
  • mustar
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar apa
  • ulei
  • rozmarin.
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea de miel in bucati potrivite, o speli si o lasi sa se scurga de apa.
  2. Prepari un sos din 3-4 linguri de mustar, boia, 1 pahar de vin rosu, 1 pahar apa, sare, piper, rozmarin si putin ulei.
  3. Dai carnea prin sos, o asezi in tava, pui usturoiul si 3-4 cepe rosii sau albe ( taiate in patru ) printre bucatile de carne.
  4. Acoperi  tava cu hartie pergament si o dai la cuptor pentru 2 ore.
Portii:  4 portii
Pregatire: 150 minute

Friptura de miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.