Sandvis cu naut si sos de vin - Retete Culinare

Sandvis cu naut si sos de vin


Iti trebuie:
  • 350 g boabe de naut fierte
  • 5 cartofi copti in cuptor
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare si piper dupa gust
  • 1 fir praz calit usor pentru a putea fi pasat
  • 1 paine graham felii
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 150 g margarina
Pentru sos iti trebuie:
  • 200 ml vin rosu
  • 100 ml otet balsamic
  • 2 linguri miere poliflora (pentru a se lega mai bine)
Pregatesti asa:
  1. Amesteci ingredientele pentru sos si le pui intr-o cratita pe foc, timp de 20 de minute, amestecand continuu.
  2. Pasezi nautul fiert si cartofii copti impreuna cu prazul calit, usturoiul pisat si 2 linguri cu margarina, pana obtii o pasta delicioasa.
  3. Iei felii de paine si le ungi usor cu margarina.
  4. Aranjezi un strat din pasta de naut si acoperi cu o alta felie de paine pe care aranjezi un strat in dungi de morcov si telina, rase pe razatoarea mica.
  5. Torni rapid peste fiecare sandvis sosul de vin, sa nu se oxideze telina.
  6. Servesti imediat sau a doua zi, dupa ce ai tinut sandvisul la frigider.
Sandvis cu naut si sos de vin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sandvis cu naut si sos de vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sandvis cu naut si sos de vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.