Tort cu crema mascarpone - Retete Culinare

Tort cu crema mascarpone


Pentru blat iti trebuie:
  • 200 g faina
  • 100 g unt
  • 60 g zahar
  • 1 ou
Pentru crema iti trebuie:
  • 250 ml lapte
  • 80 g zahar
  • 1 budinca cu gust de frisca
  • 150 g mascarpone
Pentru ornat iti trebuie:
  • 50 g bombonele colorate
  • 1 plic gelatina incolora.
Pregatesti  blatul asa:
  1. Amesteci faina cu untul, zaharul si oul si framanti.
  2. Daca aluatul este tare poti pune putin lapte.
  3. Invelesti aluatul in folie si il pui la rece pentru 30 de minute.
Pregatesti crema asa:
  1. Tapetezi o forma cu diametrul de 23 cm, pui aluatul si dai la copt timp de 15 minute.
  2. Intepi aluatul cu furculita.
  3. Pui laptele la fiert cu zaharul si adaugi praful de budinca, amestecat in prealabil cu putin lapte.
  4. lei budinca fiarta de pe foc si o amesteci pana se raceste bine.
  5. Apoi amesteci budinca cu mascarpone si, daca e nevoie, pui zahar si esenta dupa preferinta.
  6. Pui crema pe blat, asezi bombonelele si torni gelatina.
  7. Lasi la rece pana se intareste gelatina.
Tort cu crema mascarpone

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu crema mascarpone "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort cu crema mascarpone - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.